duminică, 2 decembrie 2007

The tree

Intr-o sambata, pe la 18.30 toata lumea din Bucuresti se grabea.Unde oare si de ce n.... dau toti peste tine?! I mean wtf, mate? Intri intr-un metrou supraincarcat, care merge cu 2 cm/s, si simti in spatele tau cum ceva te ia pe sus si te striveste de restul oamenilor adunati acolo din acelasi motiv ca si tine...To see The tree! Yey! si cand te bucurai si tu ca vei petrece o seara impreuna cu prietenii, ceva venind din piciorul pe care nu ti-l mai simti te face sa ai indoieli...

Dar in sfarsit o voce: "Urmeaza statia: Piata Unirii" si ies multumita ca inca mai sunt intreaga si nu m-a facut nimeni la buzunare. Apoi urmeaza asteptarea...bineinteles ca toata marea aia de oameni vrea sa urce scarile si, ca si cum n-ar fi de-ajuns, mai vine un metrou...tot la fel de full!
Reusesc sa ies din marea de oameni si ma strecor intr-un colt unde imi astept prietenul...timpul trece si se face 19 si baiatul meu nu mai ajunge...ma uit ingrijorata spre 32 care inainteaza cu greu pentru ca acum toata strada e trecere de pietoni :) Astept in frig sperand ca vor mai intarzia in de-ajuns ca bb al meu sa ajunga sa-l vada cand se aprinde. Am suportat destule plansete de bebelusi si de copii rasfatati ai caror parinti ii intrebau pe un ton rastit:"Ce-ai mai copile?Ce vrei?"de parca inghesuiala aia si frigul n-ar fi fost de-ajuns ca saracul micut, care si-asa nu intelege ce se intampla, sa isi piarda rapid interesul!

Dar uite si pe bb meu! a ajuns :x chiar inainte de event!:Dce bine! era ca intr-un film de-ala de-l vezi pe la tv cu fata care asteapta si el care alearga printre masini, grabit sa ajunga sa o tina in brate 4 the big event... sweeeeeeet.

A fost misto...focuri de artificii, luminite multe si dureri de gat:D. Dar a meritat efortul...
And now...a new problem: How do i get home?! totu' era gata...s-a aprins bradu and still toata lumea mai era acolo! desi se pornise un flux de oameni in toate partile, pareau mai mult ca se invart in cerc, decat ca eliberau zona. Si asa am mers noi pe jos pana in Rahova, facand din toata strada calea noastra...in drum vedeam tramvaiele blocate unul dupa altul...

That was 1 decembrie in Bucuresti.

Niciun comentariu: