marți, 19 februarie 2008

Independeţa Kosovo - o problemă

Deşi nu sunt mare fan al politicii şi mă gândesc rar la ce se întâmplă, spre ruşinea mea, criza din Kosovo m-a pus pe gânduri, atât pe mine, cât şi pe mulţi alţii care au urmărit ultimele evenimente. Nu se poate să nu te treacă un fior pe şira spinării când ia amploare un asemenea conflict.
Să sperăm că se vor calma spiritele şi vom scăpa fără III World War.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Salut . Multumesc pt comment . Din cauza faptului ca vad multe filme si cam repede .. povestea ajunge sa fie doar o parte a creatiei cinematice . Te poti invarti mult si bine in jurul ei dar in unele cazuri nu prea are sens . Filmul m-a surprins placut pentru ca nu m-am asteptat la prea mult .
Numarul filmor bune (nu extraordinare) e in scadere . Sunt mai multe de vb despre asta .Daca ai nevoie de recomandari cinematografice te ajut cu cea mai mare placere.

YMid : stefan_leonte sau mail la stefan_leonte@yahoo.com.

*Cat despre Kosovo , e normal sa iti puna probleme daca iti pasa si de soarta altora . "Religia" , politica , forte din exterior .. se pot cauta multi factori dar iti bati capul degeaba . Eu unul nu mai citesc ziarele si nu ma mai uit la stiri de mult . O pierdere totala de timp .

a.v. spunea...

Nici eu nu ma mai uit la tv de mult, stiri citesc doar cand gasesc prin Compact ceva mai special. Un alt motiv ar fi ca in camin nu am tv :P